Home News Ο στόχος ήταν το Μικρό Θέατρο να συνδεθεί με την “πόλη” της Επιδαύρου.

Ο στόχος ήταν το Μικρό Θέατρο να συνδεθεί με την “πόλη” της Επιδαύρου.

by Nafplio



Ο στόχος ήταν το Μικρό Θέατρο να συνδεθεί με την “πόλη” της Επιδαύρου.

Ή απόφαση ήταν να πείσουμε τους ιδιώτες για αυτό μας το όραμα!

Τελικά με την σύμπραξη πολλών υπηρεσιακών παραγόντων έγινε πράξη!!!!

Τίποτα δεν θα είχε προχωρήσει τόσο γρήγορα αν οι οικογένειες των :Ανδρέα Παπαγεωργίου, Νικολάου Κ. Γεωργα (+), Ματίνας και Νικολάου Λαχανά και Χαράλαμπου Φελιμεγκα (αλφαβητικά) δεν παραχώρουσαν ΔΩΡΕΑΝ χώρο από τις ιδιοκτησίες τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους που υπερέβησαν τις οποίες σκέψεις τους και συνέβαλαν σε αυτό το έργο!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του κυρίου Παπαγεωργίου Ανδρέα για την παραχώρηση του οικοπέδου για στάθμευση, πλησίον του νέου μονοπατιού.

Ή ταμπέλα θα μπει στην αρχή του μονοπατιού για να μας θυμίζει την προσφορά των συνδημοτών μας.






Source link

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy